Glasögon

Glasögon i alla utföranden

Att välja bågar kan för många upplevas som den svåraste delen i anskaffandet av glasögon. Alla har vi olika ansiktsform, placering av ögon, näsa och öron, vilket påverkar hur ett par glasögon uppfattas i ens ansikte. Även frisyr och ögonbryn gör att samma glasögonbåge kan se lite olika ut på olika personer.

Vi hjälper dig att hitta just dina glasögon

Du ska välja den glasögonbåge du tycker känns och ser ut mest som ”du”, och såklart också sitter skönt och behagligt på plats. Vår kunniga personal hjälper dig på alla sätt så att du får de glasögon som ger dig den trivsel och synkomfort som du önskar.

Kvalitetsglas till dina glasögon

När det gäller de högkvalitativa glasögonglas du får så kommer de i första hand från Zeiss som är vår huvudleverantör. Vi använder även glas från till exempel EssilorHoya och Rodenstock.

Från dessa tillverkare får du den senaste generationen progressiva glas, ja alla typer av glas i olika material för att passa dina behov, och glasögon, bäst.

Vi på Bengtssons Optik kan även erbjuda kontaktlinser, solglasögon och mycket mer.

Välkommen in!

Vi kan erbjuda myopibehandlande glas från Hoya.

Det är speciellt framtagna för barn och ungdomar från ca. 6 års ålder. Vad är myopi? Inget är viktigare än ditt barns hälsa och välbefinnande. Nu och i framtiden vill du se ditt barn växa och bli frisk och starkt. Men du har kanske märkt att ditt barn kämpar med att se klart på avstånd, vilket gör det svårare att koncentrera sig i skolan och hänga med i lekar. Ditt barn har kanske myopi, även kallat närsynthet. Om det inte behandlas hos barn kan det leda till långvariga synproblem.

Telefon

042-33 10 76

E-mail

info@bengtssonsoptik.se

Adress

Köpmansgatan 11 263 38 Höganäs

Öppettider vardag

Måndag: Fredag 9.00-18.00

Öppettider Helg

Lördag: 10.00-14.00